Kränzle-huolto Suomessa

Kränzle-tuotteiden ja -laitteiden takuu on ammattikäytössä yksi vuosi ja kotitalouskäytössä kaksi vuotta. Takuu koskee yksinomaan materiaali- ja valmistusvirheitä, kuluminen ei kuulu takuun piiriin. Painemittari, suutin, venttiilit, tiivisterenkaat, korkeapaineletku ja suihkuputki ovat kuluvia osia, jotka eivät kuulut takuun piiriin.

KRÄNZLE-tuotteen takuukäytännöt  Lue takuukäytännöstä tästä!

Kränzle-takuu raukeaa:

Jos koneiden liitännässä, asennuksessa, käyttöönotossa, käytössä ja huollossa on poikettu yksittäisten koneiden käyttöohjekirjassa ja muissa asiakirjoissa annetuista ohjeista.
Muunlaisessa epäasianmukaisessa käytössä, etenkin kun kyse on liiallisesta ulkoisen voiman vaikutuksesta (erityisesti putoaminen tai isku).
Koneiden vioissa, jotka ovat aiheutuneet sellaisten tarvike- tai varaosien käytöstä, jotka eivät ole alkuperäisosia.
Koneissa, joihin on tehty muutoksia tai lisäyksiä, varsinkaan koneissa, jotka on purettu.
Jatkuvassa voimakkaasti kuluttavassa käytössä, etenkin jatkuvassa teollisuuskäytössä tai koneen jatkuvassa tavanomaista raskaammassa kätyössä.

Lähetä kopio päiväyksellä varustettu ostokuittista laitteen mukana, sekä lyhyt selvitys viasta. Täytä ja tulosta huoltomääräin koneen mukaan seuravasta linkista:

Huoltomääräimen voit ladata tästä!

Mikäli koneen huolto kuuluu takuun piirin, käytäthän sopimuskuljetusliikkeitämme. DB Schenkerin osalta kuljetustilaus tulee tehdä sähköisesti – vaihtoehtoisesti voit vielä laitteen jälleenmyyjällemme tai korjauttaa sen lähimmässä valtuutetussa huoltoliikkeessämme. Tarkistathan etukäteen, että huoltoliikkeellä on valmius korjata laitteesi.

 

Ystävällisesti pyydämme käyttämään seuraavia kuljetusliikkeitä ja sopimusnumeroita, kun lähetät laitteesi takuuhuoltoon Vantaalle:

DB SCHENKERparcel 931037 (paketit)
DB SCHENKERsystem/direct 931037 (lavalla; yli 35 kg per kolli)
Posti vastauslähetys 602175 (paketit)
Lähetys on pakattava niin, että se on koneellisesti käsiteltävissä ja kestää kuljetuksen normaalit rasitukset.

Keskushuoltomme tiedustelut numeroon 010 229 5112, Osoite: Tooltechnic Oy, Huolto, Mäkituvantie 7, 01510 VANTAA