Ajankohtaisia

Uutisia Kränzleltä

M2000 pistooli korvautuu uudella Starlet 4 pistoolilla!

Uncategorized

Vario-Jet suutinputki tulee muuttumaan kevään ja kesän 2023 aikana siten, että matalapaine/pesuaineen levitystoiminto jää pois. Tämä muutos johtuu siitä, että pesuaineinjektori jää pois pesurimalleista, joissa se on ollut aikaisemmin vakiotarvikkeena. (Esim. 1152 TST.) Uusi Vario-Jet pistooli on ulkonäöltään samanlainen kuin vanha, mutta malli on hieman lyhyempi ja paineletkun kiinnitys on siirretty pistoolin takaosaan. Kuva uudesta…

Lue lisää

Uudet suihkuputket teleskooppitoiminnolla saapuvat keväällä 2023!

Uncategorized

Toukokuun 2023 alusta lähtien Kränzle tuo uudet suihkuputket teleskooppitoiminnolla. Säädettävissä 2.4m – 5.4m pituuteen. Tuotenumero K121900. Listahintamme tuotteelle 431,25€ alv. 0%, kysy tarjous omalta Kränzle-jälleenmyyjältäsi. Teleskoopin päähän sopii mainiosti esimerkiksi pesuharja K410500. Huom! Toimitetaan ilman suutinta, suihkuputken päässä M22 kiristysmutteri haluamilleen lisätarvikkeille.

Lue lisää

Kränzlen uusi digitaalinen tuoteneuvoja!

Kränzle ylpeänä esittelee uuden digitaalisen tuoteneuvojan!  Se, mikä korkeapainepesuri soveltuu parhaiten juuri parhaillaan suoritettavaan tehtävään, ei useinkaan ole monelle automaattisesti selvää. Kränzlen UUSI digitaalinen tuoteneuvoja auttaa sinua etsimään sopivimman painepesurin tarpeeseesi.   Testaa sovellusta: www.kraenzle.com/productselector Tallenna linkki selaimesi kirjanmerkkeihin.      

Lue lisää