Tietoa

Yrityksestä

Yrityksestä

Yrityksemme tavoitteena on olla kullakin toimialueellaan ongelmaratkaisija ja täyden palvelun talo, siksi valikoimamme käsittää myös pienempiä erikoistyökalumerkkejä.

Yrityksemme liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme 18 oman henkilön ja noin 150 aktiivisen jälleenmyyjän kanssa.

Helmikuussa 2007 Tooltechnic Oy:n osake-enemmistö myytiin saksalaiselle perheyritykselle TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG:lle. TTS Tooltechnic Systems tunnetaan paremmin tuotemerkeistään Festool.

Sjaitsemme Vantaan Koivuhaassa, jossa sijaitsevat varaston lisäksi kattava myyntiesittely sekä noutomyymälä, toimisto-, huolto- ja koulutustilat. Tervetuloa tutustumaan!

Investoi laatuun

Työkaluillamme voit tehdä lähes kaikkea, etenkin enemmän voittoa! Jos haluat tietää työkalun kokonaiskustannukset, huomioon on otettava paljon enemmän kuin hankintameno: Mitkä kustannukset syntyvät työmaan logistiikkatoimintojen puolelta? Kuinka lyhentynyt työn valmistumisaika otetaan huomioon? Millainen ajansäästö syntyy koneen nopean muuttamisen tai säätämisen myötä? Millaiset säästöt syntyvät, jos tarvikkeita ja käyttömateriaaleja kuluu vähemmän? Entä kuinka paljon säästät, jos et joudu investoimaan uuteen koneeseen niin usein? Tuotteittemme korkea laatu ja pitkä käyttöikä tarkoittavat että investointi tuotteisiimme maksaa itsensä nopeasti takaisin.

  • Kylmä- ja kuumavesipainepesurit
  • Lattianpuhdistuslaitteet
  • Teollisuusimurit
  • Harjakoneet
  • Tarvikkeet ja varaosat

Kokemuksemme

Yritys perustettiin vuonna 1974 Josef Kränzlen toimesta
Ensimmäisen Kränzle-painepesurin tuotanto alkoi 1984
Vuonna 2006 Kränzle toi markkinoille teollisuusimurit Ventos 20 E/L ja 30 E/L

:n.