Tietoa

Yrityksestä

Kränzle-tuoteperhe

Kränzle-tuotteiden valikoimaan kuuluvat kylmävesipesurit, kuumavesipesurit ja harjakoneet sekä niiden korkealaatuiset tarvikkeet ja lisävarusteet.

Kränzle-tuotteiden tuote-etuja ovat laadukkaat, kestävät materiaalit ja työstö, tuotteiden helppokäyttöisyys, toimintavarmuus, innovatiivinen muotoilu sekä ympäristöystävällisyys.

 

Miksi valitsen Kränzlen?
Kränzle-tuotteiden valikoimaan kuuluvat kylmävesipesurit, kuumavesipesurit ja harjakoneet sekä niiden korkealaatuiset tarvikkeet ja lisävarusteet.
Kränzle-tuotteiden tuote-etuja ovat laadukkaat, kestävät materiaalit ja työstö, tuotteiden helppo-käyttöisyys, toimintavarmuus, innovatiivinen muotoilu sekä ympäristöystävällisyys.

Se, joka valitsee Kränzle-pesurin tietää saavansa laatua Made in Germany. Kränzle on perheyritys, joka on valmistanut painepesureita jo yli 40 vuoden ajan. Kränzlen johdossa ovat Josef ja Ludwig Kränzle, isä ja poika. Kränzle-pesurit sisältävät läpi koko tuotelinjaston pitkälle kehitettyjä teknisiä ratkaisuja, jotka on kehitetty Kränzlen omassa tuotekehitysyksikössä Illertissenissä, Baijerissa. Tytäryritys Bielefeldissä, Nordrhein-Westfalenissa, vastaa maailmanlaajuisesti Kränzle-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Matala organisaatio, nopea päätöksenteko ja taloudellisesti terveellä pohjalla toimiva yritys ovat Kränzlen menestyksen avaimet.

Kränzle-pumpun vettä kuljettavat osat ja varmistuslaitteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai taotusta erikoismessingistä. Korroosiosta johtuvat käyttökatkokset eivät ole mahdollisia. Pesureissa on keramiikkapäällysteiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut uppomännät. Uppomännät kestävät erityisen hyvin kulumista ja johtavat hyvin lämpöä. Kränzle-painepesureissa on suuret, helposti luettavat, glyseriinivaimennetut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut painemittarit. Kränzle-pesureiden käyttöpaneelit ja käyttöohjeet ovat helppolukuisia.

Kränzle-painepesurit on varustettu fiiberitiivisteellä ja teflongrafiitti-renkaalla uppomäntää kohti. Teflon-grafiitin erinomaiset liukuominaisuudet pienentävät kitkaa ja lämmönnousua koneen sisällä. Tästä syystä laitteet voivat käydä pidemmän aikaa vahingoittumatta ilman vettä (kuivakäyntivarmistus). Uppomäntien tiivistysjärjestelmien välinen vesipuskuri estää imetyn imun pääsemisen pumpun tiivisteeseen. Uppomäntien ja pumpun käyttöikä pitenevät merkittävästi.

Kränzle-ohikäyttövarmistus tarkoittaa sitä että pesuri kytkeytyy ohituskäyttöön pienemmällä paineella, kun korkeapainepistooli suljetaan. Vesi syötetään kiertoon n. 10 bar jäännöspaineella. Pesurit, joiden lisämerkintä on TS (täyspysäytys), kytkevät moottorin pois päältä kokonaan. Pumpun ja käyttökoneiston kuormitusta kevennetään, mikä johtaa käyttöiän oleelliseen pitenemiseen ja energiansäästöön. Veden puutteen aiheuttamat pumpun vauriot vältetään lähes kokonaan integroidun vesisäiliön ansiosta. Veden puutteesta aiheutuvat ilmakuplien imploosiot pumpussa, mikä on painepumppujen pääasiallinen vaurioitumisen syy, voidaan näin sulkea lähes kokonaan pois. Vesisäiliö voidaan deaktivoida muutamalla käden liikkeellä, jos esim. imetään vettä erillisistä säiliöistä tai lammesta. Profi-, quadro- ja therm-sarjat on varustettu erillisellä vesisäiliöllä.

Lähes kaikki Kränzle-pesurit – paitsi mallit HD 10/122, K 1132, K 1152 TS T – on varustettu hitaasti käyvillä, hiljaisilla ja kestävillä 4-napaisilla sähkömoottoreilla (1.400 r/min). Pienemmät kierrosluvut pienentävät käynnistysvirtaa, melunpäästöä ja kulumista. Portaaton paineen ja määrän säätö on kaikissa pesureissa. Työpaine ja vesimäärä voidaan asettaa tarkasti kulloistakin puhdistustehtävää varten.

Kränzlen pesurit on testattu ja seritifioitu CE- ja TÜV-menetelmillä. Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.