Tutustu vahvaan Kränzle-tuotevalikoimaan

Kränzle-painepesurit on varustettu fiiberitiivisteellä ja teflongrafiitti-renkaalla uppomäntää kohti. Teflon-grafiitin erinomaiset liukuominaisuudet pienentävät kitkaa ja lämmönnousua koneen sisällä. Tästä syystä laitteet voivat käydä pidemmän aikaa vahingoittumatta ilman vettä (kuivakäyntivarmistus). Uppomäntien tiivistysjärjestelmien välinen vesipuskuri estää imetyn imun pääsemisen pumpun tiivisteeseen. Uppomäntien ja pumpun käyttöikä pitenevät merkittävästi.

Kränzle-ohikäyttövarmistus tarkoittaa sitä että pesuri kytkeytyy ohituskäyttöön pienemmällä paineella, kun korkeapainepistooli suljetaan. Vesi syötetään kiertoon n. 10 bar jäännöspaineella. Pesurit, joiden lisämerkintä on TS (täyspysäytys), kytkevät moottorin pois päältä kokonaan. Pumpun ja käyttökoneiston kuormitusta kevennetään, mikä johtaa käyttöiän oleelliseen pitenemiseen ja energiansäästöön. Veden puutteen aiheuttamat pumpun vauriot vältetään lähes kokonaan integroidun vesisäiliön ansiosta. Veden puutteesta aiheutuvat ilmakuplien imploosiot pumpussa, mikä on painepumppujen pääasiallinen vaurioitumisen syy, voidaan näin sulkea lähes kokonaan pois. Vesisäiliö voidaan deaktivoida muutamalla käden liikkeellä, jos esim. imetään vettä erillisistä säiliöistä tai lammesta. Profi-, quadro- ja therm-sarjat on varustettu erillisellä vesisäiliöllä.

Lähes kaikki Kränzle-pesurit – paitsi mallit HD 10/122, K 1132, K 1152 TS T – on varustettu hitaasti käyvillä, hiljaisilla ja kestävillä 4-napaisilla sähkömoottoreilla (1.400 r/min). Pienemmät kierrosluvut pienentävät käynnistysvirtaa, melunpäästöä ja kulumista. Portaaton paineen ja määrän säätö on kaikissa pesureissa. Työpaine ja vesimäärä voidaan asettaa tarkasti kulloistakin puhdistustehtävää varten.
Kränzle-mallit 1152, K2000-, Profi ja Quadro-sarjat on valmistettu innovatiivisen roto-mold-runkorakenteen sisään. Roto-mold-runko valmistetaan pyörivän sintrauksen menetelmällä. Kränzle roto-mold-runkorakenne on käytännössä rikkoutumaton. Moottori ja pumppu sijaitsevat hyvin suojattuna runorakenteen sisällä turvassa ulkoapäin tulevilta iskuilla. Suuriksi mitoitetut pyörät merkitsevät kuljetuksen helppoutta. Pienet esteet tai portaat eivät ole ongelma.